Creamy Mushroom Soup, Garlic Bread

Selamat Pagi .... Good Morning !!


Semalam weekend Nina sibuk bersama family tersayang ... Tak sempat nak post my breakfast set - Creamy Mushroom Soup + Garlic Bread. Tak der apa yang special pun kat My Breakfast Set, sekadar berkongsi menu buat semua ajerrr ... Bukan apa, kadang kala mesti kita akan berasa buntu untuk menghidang menu breakfast buat family tersayang di hari minggu.

Nina agak lewat semalam  pagi so Nina hanya menggunakan yang ready made ajerr .. ... Nak cepat punya pasal. Hehehee ....

Creamy Mushroom Soup
Bahan-bahan
1litter Air
250 ml susu segar


Cara-cara


Garlic Bread
Bahan-bahan
Beberapa kepingan  roti Perancis *** Nina gantikan dengan Roti Gardenia jerr
Garlic Spread


Cara-caraIni lah bahan-bahan segera yang Nina gunakan. Cepat , mudah, digemari seisi keluarga ... Selain dari brand Knorr, ada banyak lagi brand lain di pasaran. (Kebanyakkannya dalam tin atau serbuk yang hanya cukup untuk secawan dan ditambah air panas sahaja) Tapi brand Knorr nie menjadi pilihan Nina kerana anak2 Nina sangat menggemari Creamy Mushroom Soup so Nina beli brand Knorr sebab besar dan menjimatkan. Cuma kalau yang nie kita kena pandai2 agak sendiri bancuhannya. Nina paling suka menikmati Hari Minggu dengan minuman kegemaran Nina. Tak lain tak bukan Black Coffee !! Tapi Coffee Nina nie kurang sikit pekatnya berbanding My Mum Black Coffee memang mantap !! 


Selamat mencuba ...... dah licin baru Nina sempat nak upload. Hehehee .....Labels: