Puff Blueberry

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera ...


Selamat Petang Rabu...... dah minum petang? 
Kalau keje kat gomen nie, dah tentu ada time minum petang. Pasti penuh cafe/kantin - semuanya menikmati saat minum petang sebelum pulang ke rumah nanti.. 
Syokk nyerr~~~~ Bertuah badan yang keje gomen nie...


Errmmm ..... yang keje kat swasta tuuu, pepandai lah sendiri pegi kat pantry buat air milo ker nescafe ker then cecah ngan biskut. Itu pun kalau berkesempatan to do cuz tak semua office ada menyediakan pantry dan membenarkan pekerjanya sesuka hati time keje menikmati minum petang~~~ 
Yang pasti, bersyukur lah kerana anda semua punya pekerjaan yang halal.  Peace ;)


Puff Puff Puff~~~ Power Puff Girl bak kata my girl Eillya..
Demam pastry puff Nina minggu nie... Semalam pastry puff with topping sardine, kali nie with topping blueberry pula. Yang nie lagi senang cuz intinya tak perlu masak-masak, just letak jammed blueberry ready made ajer. Kalau ikut selera tekak Nina, yang ini menjadi pilihan. May be taste Nina suka yang manis-manis kutt~~~


Cara-cara buat nya boleh refer entry semalam atau senang click ajer kat SINI - Sardine Puff. Hanya gantikan topping tuu dengan jammed blueberry. Lain kali kalau terasa nak tukar selera dan letak inti yang lain-lain pun boleh - mengikut citarasa masing-masing.

Mudah ajer kann ....



Selamat santapan ~~~







Labels: ,