Salam Aidilfitri 2014

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera...

Apa khabar teman semua? Nina doakan semuanya dalam keadaan sihat walafiat.
Begitu juga untuk diri Nina sekeluarga. ...

Eh ehh... Ada betul ker tajuk di atas? Dah dekat 2minggu Aidilfitri baru Nina nak ucap Salam Aidilfitri. Biar betul ni??
Sesungguhnya tajuk di atas tiada salahnya... bak kata pepatah, jangan marahkan nyamuk kelambu dibakarnya... (ada kaitan ke) belasah ajer laaa.... HAHAHA....



Dulu berlima sekarang dah ber-enam... Alhamdulillah Syukur di atas anugerah MU
Alahai...... Baby Eilhan tido >>>.

Di ruangan yang tak seberapa ini, ala-ala suam-suam kuku yang dah nak sejuk macam masuk peti ais suamnya...... lama benar tak update iyer tak?
Nina menghulurkan sepuluh jari (nampak ker)  memohon kemaafan dari anda semua yang mengenali diri ini dan juga buat yang tak berapa nak kenal diri Nina ini....

Especially buat silent reader Nina.... (awak laaaa tu yg tengah baca entry nie)
Maklum lah kita tak pernah bersua dan hanya dari alam maya ini yang menemukan kita.
Terima kasih yea sudi order biskut raya Nina... dari jauh lak tu. Tahun depan order lagi ehh...


Juga kemaafan dipinta dari 
kaum keluarga yg dekat maupun yg jauh - maaf tak dapat beraya di S'pore tahun nie,
sahabat handai - buat yang mengenali Nina selama ini, dan juga buat yg dah tak mau kenal Nina lagi (ada kannn..... tapi still selalu dok singgah teratak Nina)  
Terima kasih teman.... 
jiran tetangga (walaupun rumah Nina tak der tangga), 
rakan taulan samada dari blog, fb, instragram (id Nina ::: nina.mirza) sila lah follow^^^ hehee...

Nina mohon maaf andai ada bait-bait catatan Nina yang menghiris halus-halus hati, jantung,  hempudu  dan sanubari teman semua. Hirisan halus ala-ala nak buat bawang goreng gitu..
Sorry yea..

Mungkin juga ada salah dan silap Nina dalam perkongsian resepi selama ini, manalah tahu ada yang terkurang terlebih sukatan adunan, garam dan gula, rempah ratus... 
Saya insan biasa yang pastinya ada melakukan kesalahan.. 
Halalkan yea..

Kemaafan seikhlas hati dari anda semua buat insan yang bernama Nina Azerin Abd Mufti sekeluarga dipinta. Halalkan makan dan minum kami....
Maaf yea lama tak update buat yg senantiasa tertunggu entry dari Nina




ppsstt >>>> tahun nie tak der pantun, tak der puisi.... tak done nak karang, kesibukkan yang amat tahun ni.. Dari lepas pantang bersalin hari tuu hingga laa Ramadhan dan minggu pertama Aidilfitri dah bz ngan order open house sampai laa ni.

Tak lupa nak ucapkan ribuan terima kasih tak terhingga buat kawan-kawan baru dan lama. Yang sudi support Nina order biskut dan cake selama ini. Walaupun tahun nie sememangnya tak menang tangan Nina dibuatnya tapi Nina seronok dan enjoy..
Terima kasih dan sayang  oouuchh....!!! juga buat MyGang yang sudi sama-sama menjayakan kesibukkan tahun nie.  Juga buat anak-anak tersayang. Muaahh....!
Syukur Alhamdulillah di atas rezeki Mu Ya Allah
Doakan Nina dimurahkan rezeki, sihat dan dipermudahkan segala urusan kami sekeluarga..
Aamiin..


Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin

Ikhlas dari
Nina Mirza

Labels: ,