Terima kasih daun keladi sudi order ngan Nina..... Syukur~

As'salamualaikum dan salam sejahtera

Hari nie Nina tak done nak share resepi tapi sekadar nak share gambar yang sempat Nina snap buat tatapan semua dan sebagai koleksi Nina...
Ini antara tempahan yang Nina terima...
Lebih kurang Nina mintak halal yea.. maklum lah, baking time Nina larut malam atau pepagi subuh so kemungkinan ada terlebih dan terkurang disana disini....

Jom cuci mata >>>>>
(ini yang sempat Nina snap, yang kecik-kecik sambilan tuuu kadang tak sempat nak snap. Nina yang baking, Nina yang kemas, Nina juga yang delivery.......)

Selamat pengantin baru my fren Intan Diana dan suami...
Alhamdulillah.... last minute order dan Nina dapat laksanakan dengan penuh keikhlasan. 
Dan bertambah seronok dihati Nina bila tuan empunya pengantin baru sukakannya!
kepuasan dihati bila empunya gembira mengatasi segalanya :)


Yang ini Nina hadiahkan untuk pengantin.... buat penyeri keliling cake! Cantik gak blue turquoise nie kannnn...??



 Musim nie..... Cream Puff punya turn! Berpusu-pusu order cream puff lepas Nina upload gambar dan resepi cream puff baru-baru nie......
Syukur Alhamdulillah~ Walaupun remeh  nak buat cream puff namun bila menerima comment positif dari kawan-kawan, hilang segala penat :)

 Hari Guru yang lalu..... dah lama lepas baru nak share~~ huhuuu....
Yg style gini, beberapa kotak gak kengkawan Nina order. Beruntung cikgu! 
Sedap ehh cikgu? patutlah lepas tuuu ramai cikgu lak yang order~ hehe . . .


iNI small gift pack buat cikgu dan teacher~ 


 Frozen! Let it go ...... Happy Birthday Nurin Najwa! TQ Fara dan Farhan :)

Ini .... mmg dalam sejarah. 1st time Nina order edible image dari online.  Nasib baik dapat image nie.. (hampir-hampir hilang sebab posman just letak kat peti surat bukannya hantar by hand) 
Theme Clash of Clans. Buntu gak masa nak deco maklumlah Nina tak pernah main game nie... game lain pun tak main. Huhuuu .   . . . Jenuh dok google nak dapatkan idea deco untuk theme Clash of Clans nie.. Alhamdulillah Birthday Boy suka! 
Thanks again Fara dan Farhan :)


Frozen lagi....... Happy Birthday Masarrah!
TQ angah Mahatir dan Siti :)
Seronok tengok Sara happy sangat bila tengok cake dia! Nina pun tumpang happy~



Yang ini cupcake buat makan-makan..... 



Ramai nya.....!! kumpul semua sekali harung >>>>>>> hehee . . . .
Simple deco jer.
TQ Mak anjang :)

Mini Choc Cake..... buat berkat cukur jambul. 
TQ banyak Wani..... Selalu  order ngan Nina  :)

Ada banyak lagi...... tak done nak upload. Jemu lak nanti u all tengok order yang sama...
Mostly ramai order muffin, mini choc cake, choc moist cake budget size, cheese leleh budget size dan macam-macam lagi.... upon request~

psstt ::: agak-agak berminat nak order, sila lah email at nina.azlan1@yahoo.com atau whatsapp Nina at 019340 6454

kalau nak tengok yang lain-lain boleh click kat SINI.
Mostly semua gambar nie Nina dah share kat facebook cuma kat blog ajer ketinggalan masa...

Labels: ,