nasi kerabu.... Sedapnya..!! walaupun hari nie khamis... yeah yeah~

As'salamualaikum dan Salam sejhtera...

Vavavaaa.... Bestnya! Ada surprise breakfast hari nie...!
Nasi kerabu in the house....
Walaupun hari nie bukan Rabu tapi khamis... Syukur Alhamdulillah...
Favorite Nina nie ... Yeah yeahh~
Thanks you Abang... aka MyGang..


Kadang Kala tak perlu hadiah mahal untuk rasa terharu... Sob sob sobbb~  kengkonon sedey.... Poyo!
Tapi inilah kenyataan, kalau x caya try laaa... Sekadar beli kan makanan favorite isteri uolls. Sure senyum aje si dia.

Sorry yea, hari nie resepi tak de pasal ini nasi kerabu bukan Nina yang bikin ...
Nie nak citer,nasi kerabu yg Nina suka kat area rumah nina  nie mmg mabeles sedapnya... Kombinasi keseluruhan memang menggugat jiwa raga ...

Kat mana?
Kedai biasa2 jer deretan Kedai makan MPS bersebelahan flat Samudra. .
Alamak! Ada tanya lak nanti, taman Samudra nie kat mana? Berdekatan Banjaria Court, Batu Caves.
Sesapa ada really berdekatan boleh lah try......

Labels: