Bila baby Eilhan dah pandai menyelongkar.... terhasillah interior design terkini. HSE first!

Jeng jeng jenggg...... Apa nie?


Aik?? Apa tuu...??
Inilah pintu kabinet kat dapur kecik Nina. Nampak tak Nina ingat getah kat tombol kabinet tuu?
Awatnya.....  hah! Inilah interior designer fesyen terkini. Tak tau kah?
Haishhh.... Cepat-cepat follow, nanti ketinggalan zaman. Tak susah mana pun, kalau ada mana-mana pintu kabinet kat dapur tuuu just ikatkan dengan getah. Alahai.... getah yang buat bungkus makanan, ikat nasi kerabu tuu. Tau dak? Kalau beli kat kedai RM1 depa bagi banyakkkk! hehehe.....

Tolong lah jangan percaya ini fesyen terkini hiasan dalaman.... Huhuuu~
Ini hanya ada kat rumah Nina aje. In my small kitchen only!
Sebab?
Baby Eilhan nie suka sangatttt buka pintu kabinet dan selongkar segala khazanah kat dalam tu.. Bahaya kan? 
Actually, bukan ada apa sangat pun kat dalam, ada tong gas dan bekas beras dan lain-lain. Hah! part lain-lain tuu tak payah story lah yea.....
So, letih dok ngemas - asal dia punggah Nina kemas, asal dia punggah Nina kemas, asal dia punggah Nina dah malas nak kemas.  Ini sudah hampir 7kali! Oopsss......!! ... Tetiba dialog P.Ramlee daaa..... hahaha...!!
 Finally, Nina letak laaa getah supaya menyukarkan si comel membuat operasi tambahan duty kat mamanya..
Kurang skit keje.... sempat laaa nak update blog. *plak*

Tak kisah lah uolls nak buat camner pun kat uolls punya kabinet di dapur.  Ada aje jual sendal plastik kat kedai DIY. Cantik laaa dari getah ikat macam Nina nie..... Kalau berjimat jadi laaa macam Nina. hehehe.....
 Terpulang lah pada individu. Yang paling penting keselamatan si comel harus dititikberatkan.... HSE first!


Bila dah tak dapat punggah, muka pun moyok! Tak de benda nak buat bagi aktiviti tambahan kat mamanya. HAhahaha....!! Padan muka dia~

Muka boring kann? Sian dia..... Abang kakak dia semua pegi school. Tak de kawan main. 
Kejap yea sayang.... kejap lagi tenggahhari abang kakak balik school gerenti havoc rumah!
Huhuuu~ thats time sian kat mamanya lak.! Hahahaa.....  






Labels: