Nasi Lemak Antarabangsa Kg.Baru... Selain nasi lemak apa lagi menu yang best?

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera kengkawan...

Apa khabar? Moga sihat walafiat hendaknya bersama tugasan harian.
Semalam Nina ke Nasi Lemak Antarabangsa lagi....
Fuhhh...!! Masa tu baru jam 8:30pm tapi Q nak beratur punya lah panjang. Berpusing sampai ke Air Kelapa Vip.
Apakah sebab nya? Hhrmm..... kena baca kat SINI sini... sini......

Sebelum ni , Nina dah try nasi lemak so kali ni nak merasa menu lain selain nasi lemak.
Ada ke menu lain??
Hah.... Ni nak story mory kat kengkawan. Ada menu lain.....
Ada Soto, nasi impit kuah kacang, mihun goreng...
So, semalam Nina try Soto. Hhrmm... Not bad. Nak tambah sedap Nina letak sambal kerang. Nyummy!!



Ini nasi lemak kosong. Datang awal ada letak sayur kangkung. Layan laaa~

Meh laa pekena Nasi Lemak Antarabangsa Kg.Baru
Warung style yang santai sesuai untuk seisi keluarga....





Labels: ,