Best ke Jurassic World?? hurmm... dup dap dup dapppp...!! penuh debaran

Best ke Jurassic World?

Masa hari pertama siaran Jurassic World ditayangkan Nina berpeluang menonton bersama team P1 di GSC One Utama. 
Teruja sungguh anak Nina - Eilman nak tonton Jurassic World. Maklum lah time tu juga tengah school holiday. Waktu siaran jam 9pm dan habis lewat pun tak apa sebab esoknya tak sekolah..

Ini lah Eilman Mirza... Anak Nina no.2 (8tahun)

Tadaa..... tiket bersama snek combo lagi.. yeahh!

Kami sampai GCS One Utama dalam jam 7pm dan kemudian terus ke kaunter P1. Dilayan mesra oleh team P1 yang sangat friendly. Kemudian ada light dinner di Glitter. Nyum nyummm....
Selesai makan, perut pun dah kenyang ...... apalagi - masa untuk Jurassic World


Hurmm... Best ke?
Ok... pada pandangan Nina, not bad. Nak kata boring tuu memang tak boring langsung. Nina enjoy dengan plotnya yang simple. Keseluruhan best! Tambahan lagi hero yang handsome kannn..... heheee..
Filem yang mendebarkan.... Dup dap dup dapppp Nina dibuanya. Eilman lak Nina tengok siap tutup muka lagi.  ***Tapi jari ada buka, nampak gak!** hahaha....
Suspen tetap ada!
Nina bagi 4/5 bintang-bintang berkerdipan. Chewahh

Special tau picture nie... Nina aje ada! Curi-curi snap masa baru nak start. **Mohon jangan report ehh** hehee....

Ada part yang frust sebab kat sekitar GCS On Utama tak de lak poster besar T-Rex. Yang kecik-kecik jer yang ada. ..
Kalau ada poster besar yang 3D tentu cantik snap pic Eilman  kannn......
**Dapat tengok freeditaja P1 lagi mau bising kann** Hahaha...


Terima kasih banyak team #P1omanite -  Uolls best!
Nanti feel free invite me again yea..







Labels: , , , , ,