Spa Best lagi Murah di Shah Alam...... AIRELLYN BEAUTY STUDIO

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera

Apa khabar ibu-ibu, mak-mak, mama-mama dan kengkawan Nina tersayang?
Nina harap uolss sihat walafiat bersama tugas harian. Buzy day? Sibuk keje?
Biasalah tuu.... keje nie sampai bila-bila tak akan pernah siap. Sentiasa berterusan~
Gigihlah dan sentiasa bertanggungjawab dalam menjalankan tugasan. Moga ianya membawa keberkatan dalam rezeki kita dan anak-anak. 

Sapa suka pegi spa? Cer senyum sambil angkat tangan sikit~
hah! Tengok tuu... tengok.. tengok!! Semua senyum simpul sambil angkat tangan. Sikit-sikit senyum sudaaa.... Nanti Bos nampak! hehee....

Tak akan pernah ada yang tak suka pegi spa. Sapa tak suka ooii~
Enjoy lagi relax kan bila di belai-belai dimanja-manja. Vavavaa~~ Alangkah indahnya dunia. Seperti ini dunia anna yang empunya. *** tetiba dialog P.Ramlee lak***

Hari ni Nina nak share Spa yang murah lagi best! 
Di Airellyn Beauty Studio - terletak di Seksyen 7, Shah Alam. 
Camner nak ke sana? Mohon jangan tanya Nina yea, boleh sesat uolss nanti. 
Sila lah Waze or google map ataupun GPS ajer sebab Nina pun kurang mahir bab jalan-jalan ni...  hahahaa...!! **jujur kasitau**

Sabtu yang lalu, Nina dijemput untuk mencuba perkhidmatan kat sini bersama rakan-rakan Nina yang lain. Menurut owner Spa  - Ellyn yang cantik manis lagi gebus, Hot treatment kat sini adalah Chocolate Facial. Chocolate?? Yup... coklat. Tapi bukan coklat yang kita dok bikin Choc Moist Cake tuu tau. Hahahaa....
Jangan tak tahu, Chocolate Facial ni femes tau. Dah pernah masuk dalam TV3 - WHI, Kosmo dan Berita Harian. 

Hanya  RM68 untuk seorang   /  RM120 untuk 2orang .... Berbaloi-baloi~ 

Inilah adunan coklat yang Nina citer tadi tuu.... untuk mask kat muka.


Hah...!! Yang ini Nina dah try~
Memula sauna, pastu scrub badan - buang segala sel kulit mati kemudian mandi susu. Bukan susu kotak  UHT ehh.... HAhahaa...
Pastu lak eye colegen dan kemudian sapuan cream bleaching supaya kulit gebus gabas lagi berseri-seri.  Best!

Ini bilik kebal... Ahaks~ Bilik sauna. Hehee...
Menitik-nitik peluh membasahi bumi. Dah macam 10kali lari pusing Taman tasik Titiwangsa gayanya. Hahaha...!!
** tetiba rasa hilang 10kilo** 

Ini killer produk dari Airellyn Beauty Studio. Maklumat lanjut nanti refer IG dan Fb yea...


Spa ni simple deconya dan punya suasana romantik gitu. Simple lagi mudah dan  murah.
Banyak lagi pakej-pakej yang ditawarkan kat sini dengan harga yang berpatutan. Banyakkk tau!
meh tengok dan intai-intai dan click link bawah nie..

Instragram - AIRELLYN BEAUTY STUDIO
Facebook - AIRELLYN BEAUTY STUDIO


Alamat
AIRELLYN BEAUTY STUDIO
No. 6A, 1st Floor
Jalan Kristal K7/K
Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Selangor
Tel : 03-5519 4159
WhatsApp : 011-27174100

Ini gambaran lokasinya....  Tingkat satu.
Picture ni MyGang yang snap kan. ..
Sebaiknya sebelum datang, sila buat temujanji dulu yea~



Sekali sekala, kita perlu memberi hadiah buat diri sendiri. Bukan sekadar shopping barang-barang keperluan ataupun barang istimewa yang di idam-idamkan. Saat indah buat diri sendiri sangat mengasyikkan.... 
Relax, tenang, santai sambil di belai-belai, dimanja-manja tanpa sebarang gangguan adalah terapi terbaik buat kaum wanita. Jom gebu gebas dan cantikkan diri. 

Jangan TUA sebelum waktunya...



Sebelum balik, macam biasa.... Take one take two -smile!
Terima kasih Airellyn Beauty Studio






Labels: , , , ,