JOM KONGSI RAYA BERSAMA ABANG SADO ZUL ARIFFIN DAN SENHENG

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera....

Kengkawan semua dah buat cookies Raya?
Hah...!! Nina tau ada yang jawab belum kann.... 
Jangan bohong tak baik dosa...... Ayoo~
Hari tu ada yang ngadu kat Nina kann?

"Kita belum beli mixer laaa Nina"
"Kita tak de oven, nak beli cash tak de budget, instalment mahal  laaa Nina"
"Tak tau nak beli oven murah kat mana.."

Ok... Usah pening migrain lagi stress. Setakat nak beli keperluan bahan asas  seperti oven atau mixer boleh diusahakan dan ada jalannya.
Nak tahu??

Hah...!!
Meh sini Nina nak share kat uolss~
Senheng sedang mengadakan promosi sempena Raya. Dan kalau uolss nak tau, promosi ini paling hangat dalam carta perbandingan antara promosi yang ada.
Nina ada contoh >>>>
Cuba kengkawan bandingkan perkhidmatan kredit 0.5% Sengheng dengan tempat-tempat lain?  Contoh yang femes pun adoo.. Tak buleh bilang takut.. Ggrrrr~ - 'I' bukan nama sebenar dan 'H' bukan nama asal. Hehee.....
amacam~ 

macam best kan? Ada lagi yang best..!!
*** Senheng menawarkan perkhidmatan kredit faedah Aeon serendah 0.5% setiap bulan. 
*** Hadiah kad rebat shingga RM200
*** Dapat baucar RM100 eZen sarang burung
*** Kalau pakai kad credit, kadar faedah 0% untuk selama 36bulan
*** dan lagi  >>>>> berpeluang memenangi hadiah sehingga RM340,000. WOW..!!

Hah...!! Menarik tertarik promosi Senheng kannn...??
Cepat-cepat ke Senheng.
Mungkin ini adalah pengalaman hebat Raya anda tatkala membeli belah di Senheng.

Tengok ni.....
Nina belanja satu gambar abang sado yang hensem - Zul Ariffin bersama promosi yang berlangsung.


Apa tunggu lagi? moh ler kita ke Senheng intai-intai oven dan mixer yang ada di sana.
Pasni dah tak de alasan untuk membaking biskut raya sendiri. hehee~
Selain tuu, kot nak shopping Raya barang lain pun ada......
kot nak tukar TV besau ke, air cooler ke atau apa yang berkenan dihati...
Jadikan Raya anda sesuatu pengalaman yang hebat!

Info lanjut, Sila layari
http://www.senheng.com.my/updates/2015/06/jom-kongsi-raya-with-zul-ariffin/




Labels: ,