Ikan Patin Tempoyak Terbaik di GO'BANG MAJU PATIN TEMPOYAK TEMERLOH

As'salamualaikum dan Salam Sejahtera,

Temerloh - Bandar Ikan Patin
Bertepatan dengan slogan bandar Temerloh. Ikan Patin merupakan trademark buat penduduk di Temerloh. Kalau dah jejak ke sini aktiviti jalan-jalan cari makan tentu ada kann....?? Amatlah rugi andai tak merasai Ikan Patin Masak Tempoyak di Go'Bang Maju Patin Tempoyak.


Sabtu lalu, Nina ke Temerloh ziarah adek ipar Nina. Pastu singgah tempat wajib kami - GO'BANG MAJU IKAN PATIN TEMPOYAK TEMERLOH. Terletak di tepi jalan arah ke Bera. Betul-betul depan traffic light dah nampak. Bersebelahan dengan stesen minyak Petron Temerloh. Kot tak reti, waze aje ...pasti jumpa. ..



Ruangan makan di sini juga lebih luas. Sekarang berkonsepkan layan diri. Pelanggan hanya perlu ambik sendiri lauk-pauk yang telah disediakan dalam mangkuk dan piring. Banyak pilihan lauk pauk yang menarik tertarik. Antaranya telur masak lemak, daging masak kicap, sayur terung berlada, ketam masak lemak, udang galah masak lemak. 
Kalau dok capai segala lauk yang nampak aje nak, nampak aje nak, nampak aje nakk...!!
amboi selera..!!hahaa..
boleh jer... pastu bayor lerrr~ hehe . . .

Untuk nasi, patin goreng, patin tempoyak perlu beratur masa ni tengah ramai orang kat kaunter, nanti mereka sediakan mengikut order anda.  Meh cuci mato..... Usah jilat screen dah lah ya... hehehe . . .




Dan...
Paling memukau adalah menu utamanya - Ikan Patin Masak Tempoyak!
Isi ikan patin yang lembut, sedang elok dimasak bersama kuah yang menyengat sanubari tatkala menghirup. Slurpp slurrpp~ mabeles! 
Kalau  makan sure minta nasi tambah. Ikutkan nak tambah nasi lagi tapi malu lak orang dok perati.... Badan kecik makan banyak!!   Sapa tuu ehh...?? Ssyyhhhh~ hahaha....


ok, ini Nina bungkus bawak balik, cer teka harganya....??
Besar tau ni, hanya RM12. Dibungkus panas-panas memang menggugat jiwa raga masa dibawa masuk dalam kereta. Satu kereta semerbak bau tempoyak. Acaner?? Ambi pur pun tewas. hehee....
Terasa tak sabar nak perabihkan... (Padahal untuk kawan Geng)  sabar aje laaa~ hahhaa....!!

Sekarang ni Go'Bang Maju ada beberapa cawangan. Ada kat Temerloh, Kuantan dan terkini di Sri Rampai Kuala Lumpur. 
Inginkan lebih informasi tentang Go'Bang Maju, layari 
GoBang Maju Temerloh
GoBang Maju Sri Rampai Kuala Lumpur
GoBang Maju Kuantan


Untuk tempahan, call aje no kat gambar atas ni ya..
Kot dok KL bolehlah ke Sri Rampai aje lepas ni.... Nina pun akan ke sana lak nanti. Dekat sikit ngan rumah Nina. Yang Temerloh ni, kebetulan Nina ziarah adek ipar Nina yang tinggal kat sana, tiap kali sampai Temerloh pasti ketagih nak nikmati keaslian Ikan Patin Tempoyak di GOBANG MAJU.

Moga GoBang Maju terus berjaya dan mengekalkan mutu asli kuah ikan patin tempoyak yang uuppmhhh...!!! 
Ppsstt >>>>> cer pasarkan paste kuah tempoyak ni, pembeli hanya masukkan paste yang dibekalkan, air mengukut sukatan yang ditetapkan pastu masukkan ikan patin. Ikan beli sendiri lah kannnn, Nina yakin  pasti meletop..!!!

Sekadar cadangan... hehee . . . .










Labels: , , , ,